تاریخ فلسفه غرب (۳): فلسفه رنسانس

شابک : 978-600-02-0774-8
مرحله تولید : تجدید چاپ
قیمت : ۱٬۴۰۰٬۰۰۰ ریال

این اثر چند ویژگی مهم دارد: ویژگی نخست، نحوه ورود به بحث است. کتاب به جای آنکه مستقیماً سراغ نویسندگان عصر رنسانس برود، پس‌زمینه فکری و فرهنگی این عصر را ترسیم می‌کند. از این رو، فصل نخست با شرحی فشرده و بصیرت‌آمیز از زمینه قرون وسطایی اندیشه رنسانس آغاز می‌شود. سپس در همین فصل مؤلفه‌های اساسی این عصر برشمرده و در بستر تاریخی خود نشانده می‌شوند. ویژگی دیگر کتاب، پیوستگی مطالب است. فصول دوم تا پنجم که به بیان مهم‌ترین جریان‌ها و اندیشمندان عصر رنسانس اختصاص دارد، به‌صورت یکپارچه و منسجم نوشته شده‌اند،‌ به‌طوری که خواننده به جای قطعاتی جداگانه از تاریخ اندیشه‌ها، با تصویری یگانه، همچون یک پرده بزرگ نقاشی، مواجه می‌شود. ویژگی دیگر، شیوه نویسندگان برای به پایان رساندن کتاب است. به جای رها کردن خواننده در نقطه‌ای نامعلوم و نامشخص، نویسندگان کوشیده‌اند در فصل پایانی به برخی از دیدگاه‌‌های متأخرین درباره اندیشه عصر رنسانس دست‌کم اشاره و گاه به‌ طور تفصیلی از آن‌ها بحث کنند.

یادداشت مترجم
پیشگفتار
دیباچه

فصل اول: زمینه تاریخی فلسفه عصر رنسانس
فصل دوم: ارسطوگرایی
فصل سوم: افلاطون‌گرایی
فصل چهارم: رواقیان، شکاکان، اپیکوریان و سایر نوآوران
فصل پنجم: طبیعت علیه مرجعیت: گسست از آثار کلاسیک
فصل ششم: فلسفه عصر رنسانس و حافظه مدرن

کتابنامه
نمایه

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته فلسفه در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی «تاریخ فلسفه قرون وسطی تا رنسانس» به ارزش 4 واحد ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

Cy ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۲
باعرض سلام و خسته نباشید .چرا نمیشه ج3 تاریخ فلسفه رو(فلسفه رنسانس) ، سفارش داد؟
پاسخ مدیر سایت ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۰

با سلام، هم اکنون می‌توانید نسخه چاپی کتاب را خریداری کنید. با تشکر