راهنمای عملی تهیه و نمایش شکلها و نمودارهای آماری در پژوهش رفتاری

Displaying Your Findings A Practical Guide for Creating Figures, Posters and Presentations

گروه‌ها : روان‌شناسی
نویسنده (ها) : آدلاید، ای. ام. نیکل و پنی ام. پکسمن
Adelheid A. M. Nicol Penny M. Pexman
مترجم (ها) : دکتر علی عسگری و دکتر حیدرعلی هومن
Ali Askari , PhD , Heidarali Homan , PhD
آخرین بروزرسانی : ۱۷ آبان ۱۴۰۱
تاریخ انتشار : فروردین ۱۳۹۰
شابک : 978-964-530-683-8
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۳۰٬۰۰۰ ریال

کتاب حاضر یک راهنمای مفید و عملی برای تهیه و نمایش شکلها، نمودارها، پوسترها، اسلایدها و مواد سخنرانیهای علمی و پژوهشی است که به منظور گردآوری و سازمان دادن داده‌های خام و ارائه یافته‌های نهایی در گزارشهای پژوهشی، پایان‌نامه‌ها، رساله‌های تحصیلی و نیز مقاله‌های پژوهشی، که مستلزم درک ساختار پیچیده پدیده‌ها و محدودیتهای مربوط به شکل‌بندی و چگونگی نمایش آنهاست، به کار می‌رود. افزون بر این، کتاب یکی از مشکلات عمده و زیربنایی پایان‌نامه‌ها، گزارشهای پژوهشی و مقاله‌های علمی را در زمینه ارائه نتایج و یافته‌های پژوهش، به ویژه یافته‌های آماری در قالب شکلها، نمودارها، ترسیمها، و همچنین چگونگی تهیه پوسترها، اسلایدها و مواد لازم برای ارائه یافته‌های پژوهشی در همایشها را برطرف می‌کند؛ به گونه‌ای که هم اصل ایجاز و اختصار رعایت گردد و هم یافته‌های اساسی و ضروری به شیوه مناسب گزارش شود. دامنه گسترده‌ای از دانشجویان کارشناسی تا پژوهشگران حرفه‌ای و استادان دانشگاه در حوزه‌های مختلف علوم انسانی و رفتاری، ناشران کتابهای علمی و آموزشی و کسانی که به هر نحو با ارائه یافته‌های علمی در مقاله‌ها، پایان‌نامه‌ها و گزارشهای پژوهشی سروکار دارند، مخاطبان اصلی این کتاب را در بر می‌گیرد.

پیشگفتار مترجمان
فصل یکم: مقدمه
فصل دوم: نمودارهای میله‌ای
فصل سوم: نمودارهای خطی
فصل چهارم: پلاتها
فصل پنجم: ترسیمها
فصل ششم: ترکیب نمودارها
فصل هفتم: نمودارهای دایره‌ای
فصل هشتم: نمودارهای متفرقه
فصل نهم: چارتها
فصل دهم: عکسها
فصل یازدهم: پوسترها
فصل دوازدهم: اسلایدها و اُورهدها
واژه‌نامه

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته‌های مختلف در همه مقاطع به عنوان منبع اصلی درس «آمار و روش تحقیق» ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.