بداهه‌پردازی نمایشنامه بلند: هنر تئاتر خودجوش

شابک : 978-964-530-735-4
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۱۵۰٬۰۰۰ ریال

این کتاب برای نخستین بار در سال 2007 منتشر شد. نویسنده آن، نمایشنامه‌نویسی است که جوایز متعددی در پرونده کاری‌اش داشته و همچنین در دو گروه مهم تئاتر امریکا، به کارگردانی مشغول است. ارزش اصلی کتاب «بداهه‌ پردازی نمایشنامه بلند: هنر تئاتر خودجوش» در پیوندی است که میان بازیگر، کارگردان و نمایشنامه‌نویس برقرار می‌سازد. محورهای اصلی این پیوند، اصول داستان‌گویی و بداهه‌پردازی هستند؛ به این معنا که در عین تأکید کتاب بر بداهه‌پردازی گروهی روی صحنه، امکان گسترده‌ای برای نویسنده به منظور پیشبرد ایده‌اش از نقطه صفر تا نگارش کامل متن و برای کارگردان به منظور هدایت تمرینهای مشخص، به قصد بارورسازی پتانسیلهای متن و بازیگران، فراهم می‌کند.

فهرست تمرینها
پیشگفتار
قدردانی
آیا باید مقدمه را بخوانم؟
فصل اول: بداهه‌پردازی
فصل دوم: شروع
فصل سوم: ساختار نمایش بلند
فصل چهارم: ساختار یک صحنه اساسی
فصل پنجم: خلق کاراکترها
فصل ششم: خلق محیط
فصل هفتم: جمع‌بندی
فصل هشتم: حرف آخر
واژه‌نامه (انگلیسی ـ فارسی)
واژه‌نامه (فارسی ـ انگلیسی)

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته نمایشنامه‌نویسی در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان منبع اصلی درس «کارگاه نمایشنامه‌نویسی پیشرفته» به ارزش 4 واحد ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.