متافیزیک علم: درآمدی نظام‌مند و تاریخی

مرحله تولید : جدید
قیمت : ۲٬۲۸۰٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی

در این کتاب، مارکوس شِرنک مسائل و پرسش‌های محوری متافیزیکِ علم را بررسی و تشریح می‌کند. او تحول این حوزه را، از طلیعۀ عصر مدرن تا جدیدترین پژوهش‏‌ها، مرور و به‏ نحوی نظام‏‌مند موضوعاتی کلیدی را ارزیابی می‏‌کند، از جمله: قابلیت‎‌‌ها، شرطی‌های خلاف واقع، قوانین طبیعت، علیّت، ویژگی‏‌ها، انواع طبیعی، ذات و ضرورت. کتاب متافیزیک علم، به ‏همراه خلاصۀ فصل‏‌ها و به ضمیمۀ معرفی منابع برای مطالعۀ بیشتر، پیمایشی بسیار لازم، شفاف و آموزنده از این حوزۀ مهیج در پژوهش فلسفی است. مطالعۀ این کتاب برای دانشجویان و محققان فلسفۀ علم و متافیزیک اساسی است.

پیشگفتار مترجم
پیشگفتار
سپاسگزاری

1. سرآغاز: تاریخ مختصر متافیزیک
2. قابلیت‌ها
3. ‌خلاف واقع‌ها
‎ 4. قوانین طبیعت
5. علیت
6. ‎ذات‌گرایی قابلیتی
7. مؤخره: متاـ‌‌ متافیزیک

سخن پایانی
واژه‌نامه فارسی ‌ـ ‌انگلیسی
واژه‌نامه انگلیسی ‌ـ ‌فارسی
نمایه اسامی

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته فلسفه علم در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به عنوان منبع اصلی برای درس «متافیزیک علم» به ارزش 3 واحد ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.