کاربرد روان شناسی در آموزش مدیریت

شابک : 978-964-530-076-8
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۷۰٬۰۰۰ ریال

امروزه در برنامه‌های آموزش مدیریت، آشنایی با اصول و مبانی روان‌شناختی مدیریت جایگاه خاصی پیدا کرده است و بسیاری از مباحث این علم، در این دوره‌ها تدریس می‌شود. مدیران با افراد و گروه‌ها سروکار دارند و بدیهی است هماهنگ‌سازی فعالیت آنها در جهت تحقق اهداف سازمان، یکی از مهم‌ترین وظایف هر مدیر است؛ زیرا هر اندازه مدیر کارامدتر باشد، مسلماً بهره‌وری، کارایی و اثربخشی کارکنان نیز بیشتر خواهد بود. روان‌شناسی نیز با رفتارهای انسانی سروکار دارد و ما را با دلایل و ریشه‌های رفتار انسان در صحنه‌های مختلف زندگی، از جمله محیط کار، آشنا می‌سازد. به این ترتیب، رابطه تنگاتنگ این دو حوزه، بدیهی است. مدیران باید با اصول و مبانی روان‌شناختی رفتار سازمانی آشنا باشند و مبانی روان‌شناختی مهارت‌های مدیریتی را فراگیرند، که وظایف خود را به صورتی مؤثرتر و کارامدتر انجام دهند و در نتیجه، اثربخشی و بهره‌وری کارکنان را افزایش دهند. مؤلف کتاب حاضر نیز با همین هدف اقدام به تألیف این کتاب کرده است و در آن با تکیه بر رابطه بنیادی مدیریت و روان‌شناسی، به ابعاد مختلف روان‌شناختی مدیریت پرداخته است و در هر فصل، یکی از این جنبه‌ها را مطرح کرده و از توضیح رابطه آن با مدیریت غافل نمانده است. همچنین پژوهش‌های مهم و نظریه‌های مطرح در این رشته، به غنای موضوع افزوده‌اند. این کتاب با واژه‌نامه تخصصی جامع در مورد اصطلاحات ناآشنا و پیشنهادهایی برای مطالعه بیشتر در پایان هر فصل، ترکیب‌بندی روشن و قابل درکی دارد.

پیشگفتار
مقدمه مترجم
درباره کتاب
فصل اول: آموزش، آموزش‌دهندگان و آموزنده‌ها در عمل
بخش اول: تفاوتهای فردی
فصل دوم: یادگیری، حافظه و تفکر
فصل سوم: شخصیت
فصل چهارم: انگیزش
بخش دوم: موقعیت محل کار
فصل پنجم: کار در سازمانها
فصل ششم: پویاییهای گروه و محیط آموزش
فصل هفتم: رهبری
فصل هشتم: بهداشت روانی
بخش سوم: تجربه آموزش
فصل نهم: ایجاد ارتباط
فصل دهم: نیازهای آموزشی: شناسایی، اجرا و ارزیابی
واژه‌نامه
منابع

این کتاب برای دانشجویان رشته مدیریت در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع اصلی دروس «مدیریت رفتار سازمانی» و «مدیریت منابع انسانی» به ارزش 2 واحد ترجمه شده است.