تاریخ فلسفه غرب (۴): عقل‌گرایان

شابک : 978-600-02-0746-5
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۸۵۰٬۰۰۰ ریال

سده هفدهم شاهد دگرگونی بنیادینی در شیوه‌های تفکر ما درباره خودمان و درباره عالم بود. نگاه دلگرم‌کننده قرون وسطایی به جهانی زمین‌مرکز که آشکارا برای منافع نوع بشر طراحی شده بود، به کلی کنار رفت و همزمان خوشبینی تازه‌ای درباره امکان ارائه تبیینی روشن و جامع از سازوکارهای عالم، در کنار عزمی جزم برای شناخت سرشت ذهن آدمی و روابطش با عالم مادی فراگیر شد. جان کاتینگم می‌کوشد در این بستر، مساعی سه فیلسوف بزرگ عقلگرا ــ دکارت، اسپینوزا، و لایبنیتس را در راستای کنارآمدن با این برداشت تازه از عالم طبیعت و طراحی دستگاه‌هایی فلسفی شرح و بسط دهد.

درآمدی بر ترجمه
دیباچه نویسنده
فهرست کوته‌نوشت‌ها (علائم اختصاری)

فصل اول: پیشینه
فصل دوم: روش
فصل سوم: جوهر
فصل چهارم: ماده و ذهن
فصل پنجم: آزادی و اخلاق

پی‌نوشت‌ها
فرهنگ دانش‌واژه‌ها
نمایه

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته فلسفه در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «تاریخ فلسفه جدید (1)» بخش عقل‌گرایان به ارزش 2 واحد ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.