کتابشناسی گزیده توصیفی تاریخ و تمدن اسلامی

شابک : 978-964-459-718-3
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۵۵٬۰۰۰ ریال

به‌ منظور برآورده ساختن نیاز جامعه دانشگاهی به کتابشناسیهایی تخصصی که در آن منابع مرجع، کتب درسی و کمک‌درسی رشته‌های گوناگون معرفی شده باشد، شورای پژوهشی سازمان «سمت» به پیشنهاد معاونت پژوهشی وقت، طرح تدوین کتابشناسی گزیده رشته‌های مختلف دانشگاهی را تصویب نمود. این کتاب از حیث جغرافیایی به کل جهان اسلام و از نظر زمانی، از پیدایش اسلام تا فروپاشی خلافت عباسی در قاهره به دست سلطان سلیم اول می‌پردازد. دانشجویان رشته‌های مختلف، در طول تحصیل و به ویژه آنگاه که مکلف به انجام تحقیق می‌شوند، با پرسشهایی در این موارد مواجه‌اند، کتابهای موجود در آن زمینه، عنوان دقیق و صحیح کتاب، زبان متن اصلی، نام مؤلف و محل یافت، ترجمه فارسی در صورت وجود و دهها پرسش دیگر که نداشتن پاسخ حتی برای بخشی از آنها، پیشرفت تحقیق و وصول به اهداف آن را دشوار می‌سازد. لذا ضرورت تدوین کتابشناسی‌ها امری بدیهی به نظر می‌رسد.

سخنی کوتاه در باب کتاب‌شناسی
تاریخنگاری و فلسفه تاریخ
کتابهای تاریخی
آثار جغرافیایی و سفرنامه‌ها (جغرافیای تاریخی)
علم و فرهنگ و تمدن
هنر و معماری اسلامی
کتابهای مرجع
نمایه نام کتابها
نمایه پدیدآورندگان

این کتاب برای دانشجویان رشته الهیات، گرایش تاریخ و تمدن تدوین شده است.