ذهن: درآمدی بر علوم شناختی

شابک : 978-964-530-771-2
مرحله تولید : تجدید چاپ
قیمت : ۱٬۷۳۰٬۰۰۰ ریال

علوم شناختی شاخه‌ای میان‌رشته‌ای و نوین از دانش است که به مطالعه علمی ذهن و شناخت می‌پردازد و رشته‌های گوناگونی نظیر روان‌شناسی، هوش مصنوعی، علوم اعصاب، فلسفه، زبان‌شناسی، و انسان‌شناسی را دربر می‌گیرد. کتاب ذهن: درآمدی بر علوم شناختی، سعی دارد مفاهیم بنیادین رشته علوم شناختی را به صورت قابل فهم و با مدنظر داشتن طیف متنوع مخاطبان آن معرفی کند. نویسنده کوشیده است رویکردهای عمده به مطالعه ذهن و شناخت را معرفی کند و به ارزیابی نقاط قوت و ضعف هر یک از آنها بپردازد. مطالب کتاب به گونه‌ای است که داشتن هیچ‌گونه دانش قبلی در مورد علوم شناختی را مفروض نمی‌دارد. مخاطبان عمده این کتاب عبارت‌اند از دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های علوم شناختی، علوم اعصاب، روان‌شناسی، زبان‌شناسی، هوش مصنوعی، فلسفه، و علوم اجتماعی.

مقدمه مؤلف

منابع
واژه‌نامه
نمایه

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته‌های زبان‌شناسی، علوم شناختی، روان‌شناسی، هوش مصنوعی، فلسفه و علوم اجتماعی به عنوان یک موضوع میان‌رشته‌ای ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، دیگر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.