کتابشناسی گزیده توصیفی فلسفه و کلام اسلامی

برگزیده : تشویقی نهمین دوره کتاب برتر دانشجویی 1381
قیمت : ۴٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی

به‌ منظور برآورده ساختن نیاز جامعه دانشگاهی به کتابشناسی‌هایی تخصصی که در آن منابع مرجع، کتب درسی و کمک‌درسی رشته‌های گوناگون معرفی شده باشد، شورای پژوهشی سازمان «سمت» به پیشنهاد معاونت پژوهشی وقت، طرح تدوین کتابشناسی گزیده رشته‌های مختلف دانشگاهی را تصویب نمود. این کتاب در سه بخش کلام،‌ فلسفه اسلامی و منطق تنظیم شده است. مبنای گزینش کتابهای توصیف شده علاوه بر مرجعیّت و ارزش علمی، مکتبی و تاریخی آنها، در دسترس قرار داشتن این آثار برای عموم علاقه‌مندان بوده و طبیعی است که کتابهای خطی و تصحیح نشده و همچنین آثار نادر ملحوظ نشده است. دانشجویان رشته‌های مختلف، در طول تحصیل و به ویژه آنگاه که مکلف به انجام تحقیق می‌شوند، با پرسش‌هایی در این موارد مواجه‌اند، کتابهای موجود در آن زمینه، عنوان دقیق و صحیح کتاب، زبان متن اصلی، نام مؤلف و محل یافت، ترجمه فارسی در صورت وجود و دهها پرسش دیگر که نداشتن پاسخ حتی برای بخشی از آنها، پیشرفت تحقیق و وصول به اهداف آن را دشوار می‌سازد. لذا ضرورت تدوین کتابشناسی‌ها امری بدیهی به نظر می‌رسد.

نمایه اعلام
نمایه موضوعى:
فلسفه اسلامى
کلام اسلامى
منطق قدم
فهرست عنوان کتابها

این کتاب برای رشته فلسفه و کلام اسلامی تدوین شده است که عمدتاً کتابهای درسی، کمک درسی و مرجع موجود در کتابخانه‌های عمومی حوزه جستجوی پژوهشگر و احیاناً جدیدالانتشار را دربر می‌گیرد.