سه‌شنبه ۷ دی؛

«چگونگی علم؛ آنچه باید درباره علم بدانید» معرفی و بررسی می‌شود

نشست معرفی و بررسی کتاب «چگونگی علم؛ آنچه باید درباره علم بدانید» » تالیف هری کالینز و ترور پینچ با حضور مرتضی هادی جابری مقدم مترجم کتاب و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، سعید زیبا کلام عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و غلامحسین مقدم حیدری عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی روز سه‌شنبه ۷ دی برگزار می‌شود.
«چگونگی علم؛ آنچه باید درباره علم بدانید» معرفی و بررسی می‌شود

نشست معرفی و بررسی کتاب «چگونگی علم؛ آنچه باید درباره علم بدانید» تالیف هری کالینز و ترور پینچ با حضور مرتضی هادی جابری مقدم مترجم کتاب و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، سعید زیبا کلام عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و غلامحسین مقدم حیدری عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می‌شود.

این نشست سه‌شنبه هفتم دی ماه از ساعت ۱۴ تا ۱۶ از سوی سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت)، موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران و خبرگزاری کتاب ایران برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌‌توانند به آدرس‌های اسکای روم (www.skyroom.online/ch/khaneketab/khaneketab80) یا آپارات خانه کتاب (khaneketab@) مراجعه کرده و از آن بهره‌مند شوند.

کلید واژه ها: نشست نشست علمی معرفی و بررسی کتاب چگونگی علم مرتضی هادی جابری مقدم

( ۱ )