راهنمای میان فرهنگی اجرا برای بازیگر

برگزیده : برگزيده چهارمين دوره كتاب فصل ، 1386
قیمت : ۲۰٬۵۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی
بازیگرهای غربی چه چیزی می‌توانند از سنتهای اجرایی تکنیکی افریقا و آسیا بیاموزند؟ راهنمای میان‌فرهنگی اجرا برای بازیگر، دنیای جدیدی از تکنیک را پیش روی بازیگرها می‌گذارد. این کتاب که نخستین راهنمای تمام‌نما و تماماً مصور برای متخصصان است، این موارد را در اختیار شما می‌گذارد: • راهنمایی برای فعالیتهای بدنی، بیانی و بداهه‌پردازانه که از سبکهای اجرایی بین‌المللی اخذ شده است.؛ • مجموعه ابزارهای جدیدی برای اجرای نمایشنامه‌هایی از سرتاسر جهان؛ • بازیهایی برای شناخت ریتم، حرکت، تعادل، تنش، ژست، تنفس، سبک‌پردازی و کاربرد صدا؛ • رویکردی عملی برای خلق آثار جان‌دار تئاتری. مطالعاتی که در مورد اجرای میان‌فرهنگی صورت گرفته، معمولاً به قلم پژوهشگران و محققان بوده است، اما جان مارتین به عنوان یک متخصص مجرب، تعریف و گسترش اجرای میان‌فرهنگی را توضیح می‌دهد. او تمرینها، توصیه‌های عملی، و یک فرایند تمرینی مشخص را در اختیار بازیگران یا کارگردانهای مشتاق می‌گذارد. این کتاب فرایندی مبتنی بر کشف است، که با دقت برای بالا بردن شناخت و توانمندتر ساختن تئاتریهای جستجوگر نوشته شده است. جان مارتین، کارگردان و مدرس تئاتر و مدیر مرکز هنرهای میان‌فرهنگی پَن است که یک واحد تحقیقاتی در مورد نمایش/اجرا بوده و در لندن مستقر است.

این جهان میان‌فرهنگی
فصل اول: کشف انرژی
فصل دوم: به کارگیری انرژی
فصل سوم: انرژی ریتم
فصل چهارم: بداهه‌پردازی
فصل پنجم: انرژی و صدا
پیوست: بازیهایی برای شروع تمرین
نمایه
این کتاب برای دانشجویان رشته هنر گرایش بازیگری و کارگردانی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «بدن» به ارزش 2 واحد ترجمه شده است.