فیزیولوژی ورزشی ویژه گروه‌های خاص

گروه‌ها : علوم ورزشی
نویسنده (ها) : جان باکلی
John Buckley
مترجم (ها) : دکتر حمید محبی ، دکتر هادی روحانی ، دکتر رضا نوری ، سعید شوکتی بصیر ، دکتر نوید لطفی
Hamid Mohebbi , PhD ,Hadi Rohani , PhD ,Reza Nuri , PhD ,Saeed Shokati Basiri ,Navid Lotfi , PhD
آخرین بروزرسانی : ۲۲ اسفند ۱۴۰۲
تاریخ انتشار : فروردین ۱۳۹۷
شابک : 978-600-02-0600-0
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۱٬۵۰۰٬۰۰۰ ریال

کتاب حاضر برخی از بیماری‌های رایج را موشکافانه تشریح و اثر بیماری فرد را هنگام ورزش ارزیابی و شواهد پژوهشی را فراهم می‌کند و روشی کاربردی برای تمرین افراد مبتلا به بیماری‌های خاص ارائه می‌دهد. این کتاب به همه پرسش‌ها پاسخ نمی‌دهد، بلکه آنجا که علم به توسعه نیاز دارد، ورود پیدا می‌کند. در این کتاب، چهارچوبی کلی برای بیشتر فصل‌ها ترسیم شده است. در این چهارچوب، به ترتیب همه‌گیرشناسی هر بیماری یا عارضه، پاتوفیزیولوژی و علت‌شناسی آن بیماری خاص، و توصیه‌های ورزشی ارائه می‌‌شود و در نهایت بخش‌های مربوط به توصیه فعالیت‌های ورزشی، انواع مختلف فعالیت‌های ورزشی از جمله استقامت هوازی، قدرت و استقامت عضلانی، انعطاف‌پذیری و تعادل و هماهنگی تشریح می‌گردد.

فصل اول: کلیات
فصل دوم: چاقی و دیابت
فصل سوم: بیماری و اختلال در عملکرد قلبی
فصل چهارم: بیماری و اختلال عملکرد ریوی
فصل پنجم: آرتریت و کمردرد
فصل ششم: سالمندی و افراد مسن
فصل هفتم: سلامت استخوان
فصل هشتم: زنان ورزشکار
فصل نهم: ناهنجاریهای عصب شناختی و عصبی ـ عضلانی؛ ...
فصل دهم: آسیب نخاع شوکی

این کتاب برای دانشجویان رشته علوم ورزشی در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان منبع اصلی دروس فیزیولوژی فعالیت بدنی و پیشگیری از بیماری‌های مزمن و ناتوانی (گرایش فیزیولوژی فعالیت بدنی وتندرستی) فیزیولوژی ورزشی بالینی (گرایش فیزیولوژی محض)، فیزیولوژی ورزشی گروه‌های خاص (گرایش فیزیولوژی بالینی) هر کدام به ارزش 2 واحد ترجمه شده است و برای دانشجویان مقطع دکتری در دروس مبانی فیزیولوژیایی عصبی-عضلانی (گرایش فیزیولوژی ورزشی عصبی -عضلانی)، سازگاری‌های عصبی-عضلانی (گرایش فیزیولوژی ورزشی عصبی-عضلانی)، اختلالات متابولیک و فعالیت ورزشی (گرایش بیوشیمی و متابولیسم ورزشی) نیز مفید است.