مقدمه‌ای بر تحقیقات اجتماعی

شابک : 978-964-459-079-5
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۸۰٬۰۰۰ ریال

روش‌شناسی در تحقیقات علوم اجتماعی هرقدر کمّی‌تر و دقیق‌تر باشد، به همان اندازه فاصلۀ میان افراد تازه‌کار و حرفه‌ای بیشتر می‌شود. مؤلف که خود، یکی از جامعه‌شناسان برجستۀ آمریکایی است، در این اثر هم نقبی بر دانشمندان علوم اجتماعی می‌زند و هم سازمان‌های تأمین‌کنندۀ هزینه‌های تحقیقاتی را نقد می‌کند. وی می‌کوشد طی پنج فصل، ضمن تنویر ماهیت پاره‌ای از مسائل، محدودیت‌ها و عملکردهای این حوزه، مخصوصاً برای دانشجویان غیرحرفه‌ای، این مشکلات را در روند اخلاق علمی تبیین نماید. از مزایای این کتاب یکی، بیان مطالب آموزشی با ادبیاتی ساده و چیره‌دستانه و دیگری سودمندی وجه انتقادی آن است. این کتاب علاوه بر دانشجویان مقدماتی، برای علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در امر تحقیق نیز نافع است.

مقدمه مترجم
پیشگفتار
فصل اول: گسیختگی در ارتباطات
فصل دوم: پارهای از اصول طرح آزمایشی
فصل سوم: تحقیقات جویشی (اکتشافی) و توصیفی
فصل چهارم: تبیین و تئوری
فصل پنجم: اندازه‌گیری
فصل ششم: پاره‌ای از پیامدها
واژه‌نامه

چاپ پنجم با اصلاحات

این کتاب برای دانشجویان رشته‌های علوم رفتاری در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «روش تحقیق» به ارزش 2 واحد درسی ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.