نگاه اول به نظریه ارتباطات: جلد دوم

شابک : 978-600-02-2547-6
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۳٬۰۴۰٬۰۰۰ ریال

مرجع بودنِ این درسنامه پایدار در «حوزه ارتباطات و رسانه‌ها» بر تمامی علاقه‌مندان جهانِ نظریه روشن است؛ گریفین، به همراه همکارانش اندرو لدبِتر و گلن اسپارکس، دانشجویان، مدرسان و استادانِ سراسر دنیا را تشویق و تشجیع می‌کنند تا بی‌هیچ ابهامی با گستره وسیع ِ«نظریه‌های ارتباطات و رسانه‌‌ها» مبتنی بر برنامه درسیِ کارآمد و تخصصی آشنا شوند. نویسندگان 32 نظریه را در بخش‌‌های گوناگون برگزیده‌اند و بیش از 80 نظریه ارتباطی و رسانه‌ایِ متنوع را معرفی و تدریس و توصیه می‌کنند، نظریه‌هایی که ترکیبی از مطالعات بنیادی و معاصر هستند. آنها با بهره‌مندی از مثال‌های متعدد و ارتباط با فرهنگ و رفتارِ روزمره، به دانش‌پژوهان این حوزه کمک می‌کنند تا این نظریه‌ها را در زندگیِ خویش به کار ببرند. جلد دوّمِ این درسنامه، در 22 فصل به همراه بخشِ تکمیلی نظریه‌های ارتباطات و رسانه‌ها و به‌روزسازیِ فصول از ویراست 2003 تا 2019، گفتوشنودها، ضمیمه‌ها، یادداشت‌ها، واژه‌نامه توصیفی و ... ، تصریح می‌کند که دانشجویان دوره‌های کارشناسی تا دکتری تخصصیِ ارتباطات و رسانه‌ها، منبعِ قابل اعتمادی را برای آموزش و درک و کاربردِ نظریه‌های ارتباطات و رسانه‌ها انتخاب کرده‌اند؛ در این مُجلد، با نظریه‌هایی مانندِ بوم‌شناسی رسانه‌ها؛ مطالعات فرهنگی؛ مارپیچِ سکوت؛ چهره مذاکره؛ رمزگانِ گفتاری؛ فریبکاری میان‌فردی؛ مدیریت حریمِ ارتباطی؛ چندگانگیِ رسانه‌ها؛ توازنِ رسانه‌ها؛ هم‌فرهنگی و ... ، آشنا می‌شوید.

بخش چهارم- ارتباطات جهانی
رسانه‌ها و فرهنگ
تأثیرات رسانه‌ها
بخش پنجم- بافت فرهنگی
ارتباطات میان‌فرهنگی
جنسیت و ارتباطات
بخش ششم- ادغام
نظریه ارتباطات
‎‌بخش هفتم- بخش تکمیلی نظریه‎‌های ارتباطات: نگاهی اجمالی
ضمیمه‌ها
یادداشت‌ها
اعتبارها و تقدیرها
واژه‌نامه توصیفی
فهرست اعلام
درباره نویسنده و همکاران
درباره مترجم

کتاب حاضر براى دانشجویان رشته‌های علوم اجتماعی و هنر گرایش ارتباطات در تمامی مقاطع به عنوان کتابی مبنایی ترجمه شده است. امید است که علاوه بر جامعه دانشگاهى سایر علاقه‌‌مندان نیز از آن بهره‌‏مند شوند.