مقدمه‌اى بر نمونه‌گیرى در تحقیق

شابک : 978-964-459-062-7
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۸۰۰٬۰۰۰ ریال

این اثر برای رفع جای خالی کتابی طرح‌ریزی و نگاشته شده است که در آن ضمن توجه به مبانی نظری، نمونه‌گیری در متن تحقیق قرار گرفته و به منزله یک ابزار روش‌شناسی بررسی شده باشد،. کتاب حاضر درآمدی بر نمونه‌گیری در تحقیق است و سازمان ساده‌ای دارد؛ پس از ملاحظات مقدماتی، مطالب حول دو محور اساسی و در دو بخش مختلف با موضوعات اشتباهات تصادفی در نمونه‌گیری و اشتباهات غیرتصادفی در تحقیق، بخصوص در نمونه‌گیری تنظیم شده است.لازم به ذکر است که این کتاب متنی ریاضی درباره نمونه‌گیری نیست؛ در نتیجه تأکیدهای ریاضی در آن محدود است. مخاطب اصلی کتاب مقدمه‌‌ای بر نمونه‌‌گیری در تحقیق، محقق دانشگاهی است. از این کتاب می‌توان در دوره‌های کارشناسی ارشد همراه با متون روان‌شناختی دیگر راجع به «اندازه‌گیری» و «تحلیل»، سود جست. همچنین از فصل اول آن می‌توان برای آشنا کردن دانشجویان دوره کارشناسی با مبانی نمونه‌گیری استفاده کرد.

پیشگفتار

فصل اول: ملاحظات مقدماتی

بخش اول: اشتباهات تصادفی نمونه‌ای در تحقیق
فصل دوم: دقت احتمالی
فصل سوم: نمونه‌گیری تصادفی ساده
فصل چهارم: برآورد حجم نمونه

بخش دوم: اشتباهات غیرتصادفی نمونه‌ای و غیرنمونه‌ای در تحقیق
فصل پنجم: تورشهای نمونه‌ای و غیرنمونه‌ای در تحقیق
فصل ششم: ملاحظاتی دیگر درباره تورشهای ناشی از نقص پوشش و بی‌جوابی

جداول و چارتها
واژه‌نامه
منابع و مآخذ
فهرست راهنما

این کتاب برای استفاده دانشجویان دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته‌های مختلف علوم رفتاری و علوم اجتماعی تدوین شده است.