کاربرد جامعه‌شناسی در مددکاری اجتماعی

مرحله تولید : جدید
قیمت : ۱٬۱۴۰٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی

مددکاری اجتماعی دانش و حرفه‌ای میان‌رشته‌ای است که از علوم مختلف برای حل مسائل افراد، گروه‌ها و جوامع انسانی در سطوح فردی، گروهی و کلان بهره می‌گیرد. در این راستا، جامعه‌شناسی از همان ابتدا تأثیرات بسیاری بر مددکاری اجتماعی بر جای گذاشته است. لازم است مددکاران اجتماعی برای به نتیجه رساندن مداخلات خود با هدف رفع نیازهای مراجعان و تحقق عدالت اجتماعی، فهم درست و عمیقی از جامعه‌شناسی داشته باشند. در این کتاب تلاش شده است تا با استفاده از مفهوم «بینش جامعه‌شناختی» سی. رایت میلز، کاربست‌های جامعه‌شناسی در حوزه‌های مختلف برای مددکاران اجتماعی به زبان ساده تشریح شوند.

فصل اول: جامعه‌شناسی و مددکاری اجتماعی: مسائل مشترک
فصل دوم: نظریه‌ها و بینش‌های نظری در جامعه‌شناسی
فصل سوم: قشربندی و نابرابری‌های اجتماعی
فصل چهارم: جرم و کج‌روی‌های اجتماعی
فصل پنجم: خانواده
فصل ششم: پزشکی، سلامتی و بیماری
فصل هفتم: آموزش و ‌پرورش
فصل هشتم: کودکی
فصل نهم: محیط زیست
فصل دهم: سالمندی

سخن پایانی
منابع

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته مددکاری اجتماعی در مقطع کارشناسی به ‌‌عنوان منبع اصلی درس «کاربرد جامعه‌شناسی در مددکاری اجتماعی» به ارزش 2 واحد تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهى، سایر علاقه‌‌‌‌مندان نیز از آن بهره‏‌مند شوند.