راهنمای کاربردی منسوجات: بافندگی، تریکوبافی، تکنیکی

شابک : 978-600-02-3172-9
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۳٬۲۲۰٬۰۰۰ ریال

این اثر به هر یک از مهم‌ترین پارچه‌های مورد استفاده در مبلمان و پوشاک به طور کاربردی و آموزشی دو صفحه اختصاص داده است. همین طور بیش از 100 نمونه از پارچه‌های بافندگی، تریکوبافی و پارچه‌های تکنیکی (میکروفیبرها، غشاها، اندوکسیون یا پوشش کامل و ....) تجزیه و تحلیل شده است و برای هر یک از نمونه‌ها، موارد زیر تصریح می‌شود:

نام‌گذاری و منشأ
     نمایش طرح‌های بافت و اتصالات
     مهم‌ترین خواص
     موارد مصرف
     برخی از مشتقات منسوجات

همچنین فرایندهای ویژه برای پارچه‌های خاص از جمله تکمیل‌های مکانیکی، تکمیل‌های شیمیایی، پوشش کامل، لمینیت، ممبرن، مواد کامپوزیت و فرایندهای پیاده‌سازی کامپوزیت‌ها بررسی شده است. در آخرین بخش کتاب نیز موارد مصرف منسوجات تکنیکی در کشاورزی، ژئوتکستایل، ساخت‌و‌ساز و ساختمان، صنعت و بسته‌بندی، پزشکی و بهداشتی، محافظت فردی، ورزش و تفریح و حمل و نقل مورد مطالعه قرار می‌گیرد.
این کتاب مناسب‌ترین راهنمای کاربردی برای دانشجویان رشته‌های نساجی و طراحی پارچه و لباس، طراحان مد، تمامی افراد فعال در خرید و فروش منسوجات و علاقه‌مندان نساجی است و متناسب با نیازهای همه آن‌هایی که می‌خواهند در زمینه نساجی بیشتر بدانند، طراحی شده است.

دانیـــل وایـــدمن
مهندس نساجی و یکی از مؤسسین انستیتو نساجی و پوشاک فرانسه((IFTH) که مسئولیت تولید شرکت آرمولوکس (Armolux) را عهده‌دار است.
دوکتاب تکنولوژی منسوجات از لیف تا کالا (2012) و منسوجات تکنیکی (2010) از تألیفات اوست.

پارچه‌های بافندگی
پارچه‌های تریکوبافی
پارچه‌های تکنیکی
فرایندهای ویژه پارچه‌های خاص
موارد مصرف پارچه‌های تکنیکی

واژه‌نامه
پیوست‌ها
منابع و مآخذ
نمایه

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته هنر گرایش‌های طراحی پارچه و لباس در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «شناخت الیاف و پارچه» به ارزش 2 واحد ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.