تحلیل پیشینه واقعه با استفاده از بسته آماری استیتا

شابک : 978-600-02-3213-9
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۱٬۰۶۰٬۰۰۰ ریال

کتاب حاضر دو هدف را دنبال می‌کند: هدف نخست، معرفی تحلیل پیشینه واقعه به عنوان یک روش آماری پیشرفته و مفید برای کشف روابط علّی است زیرا مدل‌های تحلیل پیشینه واقعه فرایندهای گذشته را به تغییرات آینده مرتبط ساخته و مدل‌سازی می‌کنند. دومین هدف این کتاب معرفی استیتا به عنوان یک بسته آماری مناسب برای تحلیل داده‌های پیشینه واقعه است که با برقراری تعامل ساده بین کاربر و بسته آماری، امکان برنامه‌نویسی و اجرای روش‌های پیشرفته تحلیل آماری را فراهم می‌کند. تنوع موجود در مثال‌های ارائه‌شده خواننده را قادر می‌سازد با کاربرد این روش تحلیل آماری در موضوعات علمی گوناگون، از علوم پزشکی تا علوم اجتماعی، و در سطوح تحلیل خرد و کلان آشنا شود. یکی از مزیت‌های این کتاب ارائه داده‌های مورد استفاده در سیدی ضمیمه و شرح مراحل لازم برای انجام تحلیل است که امکان یادگیری گام‌به‌گام این روش را فراهم می‌سازد. تلفیق رویکردهای نظری و کاربردی در کتاب، آن را نه تنها به عنوان یک منبع درسی برای دانشجویان تحصیلات عالی، بلکه به عنوان مرجعی کاربردی برای پژوهشگران رشته‌های گوناگون مناسب می‌سازد.

پیشگفتار

فصل اول: مبانی نظری و مدل‌سازی علّی
فصل دوم: ساختار داده‌های پیشینه واقعه
فصل سوم: تحلیل پیشینه واقعه ناپارامتری
فصل چهارم: تحلیل پیشینه واقعه نیمه‌پارامتری
فصل پنجم: تحلیل پیشینه واقعه پارامتری
فصل ششم: ناهمگونی ‌مشاهده‌نشده

منابع
نمایه نام نویسندگان
واژه‌نامه فارسی به انگلیسی
واژه‌نامه انگلیسی به فارسی

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته جمعیت‌شناسی و اقتصاد در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا به عنوان منبع کمکی درس «آمار و روش تحقیق» هر کدام به ارزش 2 واحد تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.