اقتصاد حمل و نقل: نظریه‌ها و کاربردها

شابک : 978-600-02-2215-4
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۱٬۰۵۰٬۰۰۰ ریال

در کتاب اقتصاد حمل و نقل، درباره نظریه‌ها و مدل‌های کاربردی اقتصاد حمل و نقل و مدل‌سازی آن بحث می‌شود. نویسنده در بیشتر زمینه‌ها از آخرین دستاوردهای علمی بحث می‌کند، لیکن آن جنبه‌هایی را انتخاب میکند که در مدیریت و برنامه‌ریزی حمل و نقل کشورهای در حال توسعه اثرگذارند. کتاب حاضر ابزاری است پویا برای افرادی که به دنبال برنامه‌ریزی و مدل‌سازی در اقتصاد حمل و نقل هستند. مدل‌سازی در اقتصاد حمل و نقل، برنامه‌ریزی حمل و نقل نیست، تنها می‌تواند برنامه‌ریزی را پشتیبانی کند و در بسیاری موارد می‌تواند مهم‌ترین نقش را در فرایند برنامه‌ریزی ایفا کند. مدل‌سازی در اقتصاد حمل و نقل تنها زمانی به کار می‌آید که در تصمیم‌گیری به عنوان کمکی اثربخش پذیرفته شود.

پیشگفتار

فصل اول: حمل و نقل با خاستگاه شبکه‌ای
فصل دوم: تقاضای حمل و نقل به عنوان کالای تقسیم‌پذیر
فصل سوم: تقاضای حمل و نقل به عنوان کالای تقسیم‌ناپذیر
فصل چهارم: مدل‌سازی ایجاد سفر
فصل پنجم: ساختار تولید حمل و نقل
فصل ششم: ساختار هزینۀ حمل و نقل
فصل هفتم: قیمت‌گذاری خدمات حمل و نقل
فصل هشتم: تقاضای انرژی، حمل و نقل و محیط‌ زیست

منابع
نمایه

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته اقتصاد در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی دروس «اقتصاد حمل و نقل 1و2» هر کدام به ارزش 2 واحد تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی کلیه فعالان در اقتصاد حمل و نقل و سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.