مشاوره با افراد در گستره عمر

Counseling Individuals Through the Lifespan

نویسنده (ها) : دنیل و. وانگ ، کمبرلی ر. هال ، شریل ا. جاستیس ، لوسی وانگ هرناندز
Daniel W. Wong , Kimberly R. Hall , Cherly A. Justice , Lucy Wong Hernandez
مترجم (ها) : دکتر امیرعلی مازندرانی
Amirali Mazandarani , PhD
ناشر : سمت
آخرین بروزرسانی : ۲۵ فروردین ۱۴۰۳
تاریخ انتشار : اسفند ۱۳۹۹
شابک : 978-600-02-2178-2
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۱٬۴۰۰٬۰۰۰ ریال

مشاوره با افراد در گستره عمر، کتابی درسی با ایدهای منحصر به فرد است. این کتاب، مشاوران و درمانگران را با مسائلی آشنا می‌کند که مراجعان در دوره‌های مختلف زندگی با آنها روبه‌رو هستند. متخصصان سلامت روان، علاوه بر اطلاع از نحوه درمان بیماری‌های روانی، باید بتوانند مسائلی را که معمولاً در هر دوره از گستره زندگی برای اغلب افراد پدید می‌آیند پیش‌بینی کنند و نسبت به آنها واکنشی مناسب و به موقع نشان دهند. کتاب حاضر منابع لازم برای این کار را در اختیار دانشجویان و درمانگران قرار می‌دهد. وجود تصاویر و مثال‌های فراوان، مطالعه این کتاب را به تجربه‌ای شیرین و دلچسب تبدیل می‌کند. در سراسر فصل‌های این کتاب درسی، مطالبی گنجانده شده است که خواننده را به تفکر درباره زندگی خود، اطرافیان و محیط خویش وامی‌دارد. سرانجام، وجود مثال‌ها و تمرین‌های فراوان در کتاب کمک می‌کند که دانشجویانی که این کتاب را می‌خوانند نخستین قدم‌های خویش را در مسیر تبدیل شدن به مشاورانی موفق و دارای صلاحیت برای مسائل واقعیِ قرن بیست و یکم بردارند.

مقدمه نویسندگان
مقدمه مترجم
بخش یکم:

فصل اول: رشد انسان در گستره عمر
فصل دوم: نظریه‌های رشد انسان
بخش دوم:
فصل سوم: لقاح و رشد پیش از تولد
فصل چهارم: شیرخوارگی (تولد تا 24 ماهگی)
فصل پنجم: نوپایی (1 تا 3 سالگی)
فصل ششم: دوره پیش‌دبستانی: نخستین سال‌های مدرسه (3 تا 6 سالگی)
فصل هفتم: اواسط کودکی (6 تا 12 سالگی)
بخش سوم:
فصل هشتم: اوایل نوجوانی (13 تا 18 سالگی)
فصل نهم: اواخر نوجوانی (19 تا 25 سالگی)
فصل دهم: اوایل بزرگسالی (26 تا 35 سالگی)
فصل یازدهم: اواسط بزرگسالی (36 تا 60 سالگی)
بخش چهارم:
فصل دوازدهم: اواخر بزرگسالی (61 تا 75 سالگی)
فصل سیزدهم: کهنسالی و سالخوردگی (75 سالگی به بالا)

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته مشاوره در مقطع کارشناسی به‌عنوان منبع اصلی دروس «روان‌شناسی تحولی 1 و 2» هرکدام به ارزش 2 واحد و همچنین مقطع کارشناسی ارشد برای درس «روان‌شناسی رشد» به ارزش 2 واحد ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.