تاریخ مصور تئاتر: از ماقبل تاریخ تا دوران معاصر

HISTOIRE DU THEATRE ( DESSINEE ) : de la préhistoire a nos jours, tous les temps et tous les pays

گروه‌ها : هنر
نویسنده (ها) : آندره دوگن
ANDRÉ DEGAINE
مترجم (ها) : پرویز احمدی نژاد
آخرین بروزرسانی : ۰۹ آبان ۱۴۰۱
تاریخ انتشار : فروردین ۱۳۹۵
شابک : 978-600-02-0219-4
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۳۵۰٬۰۰۰ ریال

تاریخ مصور تئاتر با زبانی ساده و دقیق به شرح روند شکل‌گیری و تحول تئاتر در طول 25 قرن می‌پردازد. در این کتاب شیوه‌های گوناگون هنرهای نمایشی براساس ترتیب زمانی دقیق و با توجه به به قابلیت‌های اجرایی آنها بررسی شده است. نویسندگان، بازیگران، نظریه‌پردازان، کارگران فنی نور و صدا و ...، طراحان دکور و لباس و ...، صحنه‌پردازان، کارگردانان و سایر دست‌اندرکاران تئاتر نیز فراموش نشده، تا حد امکان به آنها و آثارشان اشاره شده است. در لابه‌لای مطالبی که شباهت به نسخه دست‌نویس دارد، حدود 2000 طرح، تصویر و تابلو گنجانده شده تا وقایع و تئوری‌های پیچیده هنری را برای همگان قابل درک سازد. بنابراین هر صفحه این اثر، مانند صحنه تئاتر، چیدمانی نمایشی و بصری نیز دارد. این کتاب یکی از کامل‌ترین منابع تاریخ تئاتر است و دریچه‌ای به سوی شناخت اندیشه و تفکر تئاتر اروپایی می‌گشاید.

یادداشت مترجم
پیشگفتار نویسنده
ماقبل تاریخ تئاتر
بخش اول: دوران خدمت‌رسانی همگانی
فصل اول: تئاتر یونانی
ضمیمه 1: تئاتر دانشگاهی
فصل دوم: تئاتر رومی
فصل سوم: تئاتر قرون وسطایی
بخش دوم: دوره نویسندگان
فصل اول: تئاتر الیزابتی (انگلستان)
فصل دوم: عصر طلایی (اسپانیا)
فصل سوم: کمدیا دل آرته (ایتالیا)
فصل چهارم: «امتیاز انحصاری» (فرانسه)
فصل پنجم: تئاتر بورژوایی
ضمیمه 2: تئاترهای آسیا
بخش سوم: دوره کارگردان‌ها
فصل اول: آنتوان
فصل دوم: لونیه - پو
فصل سوم: کوپو
فصل چهارم: کارتل
فصل پنجم: تحقیق و تعهد
فصل ششم: سال‌های تیره در فرانسه
فصل هفتم: تئاتر پوچی 1950
فصل هشتم: تئاتر مردمی در فرانسه

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته تئاتر در تمام مقاطع به‌عنوان کتاب مبنایی و نیز برای درس «تاریخ تئاتر» ترجمه و تدوین شده است. امید است که علاوه بر جامعه دانشگاهی، هنرمندان و سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.