درآمدی بر انسان‌‌شناسی شهری

شابک : 978-600-02-2072-3
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۹۰۰٬۰۰۰ ریال

کتاب حاضر مقدمه‌ای بر حوزه رو به رشد انسان‌شناسی شهری و دربرگیرنده رویکردهای متفاوت به زندگی شهری است. شهرها بخش بسیار مهمی از موضوع مورد مطالعه در انسان‌شناسی هستند، زیرا بیش از نیمی از جمعیت جهان در حال حاضر در شهرها زندگی می‌کنند. تحقیقات انسان‌شناسی به طور فزایندهای در فضاهای شهری صورت می‌گیرد و کتابِ پیش رو یکی از منابع ارزشمند و بهروز در پژوهش‌های شهری به شمار می‌رود که به لحاظ نظری بسیار نافذ است. استادان، دانشجویان رشته انسان‌شناسی و علاقه‌مندان به کار پژوهش در حوزه مطالعات شهری (مانند جامعه‌شناسی و جغرافیا) مخاطبان اصلی این کتاب به شمار می‌روند. کتاب درآمدی بر انسان‌شناسی شهری را دو تن از استادان دانشگاه‌های هلند به نام ریوکه جفی و آنوک دی کانینگ تألیف کرده و در آن به مسائل مربوط به فرهنگ و فضاهای شهری و سبک زندگی پرداخته‌اند. در کتاب حاضر ضمن توجه به مهم‌ترین مطالب روز درباره انسان‌شناسی شهری، دامنه جغرافیایی گسترده‌ای از شهرها نیز مورد مطالعه قرار گرفته است.

پیشگفتار مترجمان
پیشگفتار

فصل اول: مقدمه
بخش اول: مأمنی در شهر
فصل دوم: مکان‌های شهری
فصل سوم: تحرک‌های شهری
فصل چهارم: زندگی اجتماعی در فضای عمومی
بخش دوم: ساخت زندگی‌ها و سبک‌های زندگی شهری
فصل پنجم: اقتصادهای شهری
فصل ششم: مصرف، اوقات فراغت و سبک زندگی
فصل هفتم: شهرها و جهانی شدن
بخش سوم: سیاست در شهر و سیاست شهری
فصل هشتم: برنامه‌ریزی شهری
فصل نهم: شهرها، شهروندی و سیاست
فصل دهم: خشونت، امنیت و کنترل اجتماعی
فصل یازدهم: نتیجه‌گیری
کتاب‌شناسی
نمایه
در پایان هر فصل، نتیجه‌گیری، پرسش‌هایی برای بحث بیشتر، منابعی برای مطالعه بیشتر و مشاهده بیشتر درج شده است.
فهرست تصاویر
فهرست کادرها

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته مردم‌شناسی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع قابل استفاده برای درس «مردم‌شناسی شهری» به ارزش 2 واحد ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.