اقتصاد کلان پیشرفته با رویکرد اسلامی

شابک : 978-600-02-0727-4
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۳۸۰٬۰۰۰ ریال

با توجه به تحولات اقتصاد کلان جدید و لزوم طرح دیدگاه اقتصاددانان مسلمان در این خصوص، به یک منبع آموزشی معتبر برای تدریس در مقاطع تحصیلات تکمیلی نیاز بود. دیدگاه نویسنده این است که فهم رویکردهای اسلامی به اقتصاد کلان بدون شناخت اقتصاد متعارف ممکن نیست زیرا روش حاکم در میان اقتصاددانان مسلمان، اسلامی‌سازی نظریه‌های اقتصاد مرسوم است. با توجه به این نکته، کتاب حاضر دیدگاه‌های اقتصاددانان مسلمان را در کنار نظریه‌ها و الگوهای متعارف در اقتصاد کلان جدید ارائه می‌کند. کتاب به گونه‌ای تنظیم شده تا از انعطاف لازم برخوردار باشد و اساتید محترم بتوانند بنا به تشخیص خود و با توجه به سطح درس، برخی موضوعات و یا فصول را حذف و یا جابه‌جا کنند.

دیباچه

فصل اول: مقدمه
فصل دوم: تقاضای کل
فصل سوم: الگوی پایۀ تعادل عمومی
فصل چهارم: عرضۀ کل
فصل پنجم: الگوی پایۀ کلاسیک‌‌های جدید
فصل ششم: الگوی پایۀ کینزیهای جدید
فصل هفتم: نظریۀ مصرف در شرایط اطمینان و عدم اطمینان
فصل هشتم: نظریه‌‌های سرمایه‌‌گذاری با رویکرد اسلامی
فصل نهم: تقاضا برای پول
فصل دهم: عرضۀ پول و بانکداری مرکزی
فصل یازدهم: بازارهای مالی و نظریۀ تعیین قیمت دارایی از دیدگاه اقتصاددانان مسلمان

کتاب حاضر براى دانشجویان دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری رشته‌ها و گرایش‌های مرتبط با اقتصاد اسلامی به عنوان منبع اصلی درس «اقتصاد کلان» و منبع قابل استفاده برای دروس «اقتصاد پولی ـ مالی اسلامی» و «پول و بانکداری اسلامی» تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهى، سایر علاقه‌‌مندان و دانش‌پژوهان نیز از آن بهره‏‌مند شوند.