انگلیسی برای دانشجویان رشته سرامیک

شابک : 978-964-459-407-6
مرحله تولید : تجدید چاپ
قیمت : ۷۲۰٬۰۰۰ ریال

آموزش زبان انگلیسی در تمام رشته‌های دانشگاهی مشتمل بر متون تخصصی همان رشته و برگرفته از کتاب‌های مرجع و معتبر دانشگاه‌های دنیا است. هدف غایی این کتاب آزمایش و افزایش سطح مهارت زبانی در درک مطالب و موضوعات تخصصی مرتبط با رشتۀ سرامیک است. کتاب 10 درس دارد و هر درس مشتمل بر سه بخش درک مطلب، آشنایی با لغات و ترجمه است. در بخش اول و دوم یک متن کوتاه تخصصی، تمرین‌های درک مطلب، واژگان و اصطلاحات تخصصی، دستور زبان، معادل‌یابی و در بخش سوم یک متن با هدف کسب مهارت ترجمه قرار دارد. به‌دلیل اهمیت شناخت «کلمه در متن»، ویژگی ممتاز کتاب در تخصیص تمرین‌هایی در رابطه با ریشه‌شناسی لغات و موارد اشتقاق آنها است که از این رهگذر دانشجو به تأمل و پیشنهاد معادل ترغیب می‌شود.

1. Introduction to Ceramics
2. Microstructure of Ceramics
3. New Technology of Ceramics
4. Properties of Ceramic Materials
5. Forming Processes Ware
6. Drying Ceramic Ware
7. Ceramics Glaze Technology
8. Ceramics Glass Industry
9. Pottery Technology
10. Phase Equilibria in Ceramics
References

این کتاب برای دانشجویان رشته مهندسی سرامیک در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «زبان تخصصی» به ارزش 2 واحد تدوین شده است.