دیدار رئیس سازمان «سمت» با شهردار تهران

رئیس سازمان «سمت»، دکتر مهدوی‌زادگان با دکتر زاکانی شهردار تهران دیدار و گفتگو کرد.
دیدار رئیس سازمان «سمت» با شهردار تهران

به گزارش روابط عمومی «سمت»، صبح روز پنجشنبه ۲۶ مهرماه رئیس سازمان مطالعه و تدوین، حجت الاسلام دکتر داود مهدوی‌زادگان با دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران دیدار و گفتگو کرد. رئیس سازمان در این دیدار ضمن بیان مأموریت «سمت» در زمینه تولید و نشر کتب درسی و کمک‌درسی دانشگاهی به ذکر حمایت‌های شهردار اسبق تهران دکتر قالیباف پرداخت و درخواست مساعدت شهرداری تهران در تکمیل ساختمان شماره ۲ و تجهیز کتابخانه آن را مطرح کرد. همچنین تقاضای مساعدت شهرداری تهران درخصوص تأمین مسکن کارکنان سازمان اعم از اعضای علمی و کارکنان و بازنشستگان را بیان کرد.
شهردار تهران، دکتر زاکانی ضمن یادکرد زحمات مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر احمدی، بر اهمیت نقش و جایگاه سازمان «سمت» در امر اسلامی‌شدن دانشگاه و ترویج فرهنگ دانشگاهی تاکید کرد.

در پایان این دیدار، شهردار تهران دستورات لازم در خصوص مساعدت به منظور تکمیل ساختمان شماره ۲ و پایان کار آن و نیز مشارکت دادن همکاران «سمت» در پروژه‌های مسکن‌سازی شهرداری را صادر کرد.

کلید واژه ها: سازمان سمت شهرداری تهران دکتر مهدوی‌زادگان دکتر ذاکانی

( ۱ )