گروه تخصصی سیاست‌پژوهی «سمت» پذیرای کتاب‌های تالیفی و ترجمه‌ای و مقالات صاحبان اندیشه و قلم

مدیر گروه تخصصی سیاست‌پژوهی «سمت» برای پذیرش آثار اساتید دانشگاه و صاحبان فکر و اندیشه در قالب مقاله و کتاب، اعلام آمادگی کرد.

به گزارش روابط عمومی «سمت»، وحید آرایی مدیر گروه تخصصی سیاست پژوهی تحول در علوم انسانی «سمت» با بیان این مطلب که فصلنامه علمی سیاست پژوهی تحول در علوم انسانی حائز رتبه علمی (ب) کمیسیون نشریات علمی وزارت عتف شده، عنوان کرد: «فصلنامه علمی سیاست پژوهی تحول در علوم انسانی در راستای ترویج گفتمان انقلاب اسلامی و معرفی بهترین دستاوردهای علمی با رویکرد بین‌رشته‌ای است و از کلیه اساتید، محققان و اندیشمندان عرصه‌های مختلف علمی مرتبط با موضوع علوم انسانی جهت ارسال مقالات علمی به سامانه این نشریه دعوت به عمل می‌آورد.»
وی با تبریک این موفقیت به جامعه دانشگاهی عنوان کرد: «رویکرد فصلنامه علمی سیاست پژوهی تحول در علوم انسانی، مسأله محوری، سیاست پژوهی، توسعه و تحول در علوم انسانی بومی در سطوح راهبردی در عرصه‌ها و حوزه‌های گوناگون است که امروز نیاز جدی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی کشور محسوب می‌شود.»
وی در ادامه افزود: «از آنجایی که سازمان مطالعه و تدوین، دارای بالاترین امتیاز علمی نشر در میان سایر انتشارات دانشگاهی است‌ و این امتیاز علمی برای اساتید محترم بسیار مهم است، از کلیه استادان دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی سراسر کشور دعوت می‌شود کتاب‌های تألیفی و ترجمه‌ای خود در رشته‌های مختلف حوزه علوم انسانی و همچنین میان رشته‌ای مرتبط با سیاست‌پژوهی را برای بررسی، ارزیابی و انتشار به پست الکترونیکی گروه به نشانی pth.samt1401@gmail.com ارسال نمایند.

کلید واژه ها: گروه سیاست پژوهی تحول در علوم انسانی سازمان سمت وحید آرایی