عضو گروه تخصصی «سمت»، سرپرست مرکز آمار ایران شد

دکتر غلامرضا گودرزی، عضو گروه تخصصی مدیریت پیشرفت و فناوری‌های نوین در گام دوم انقلاب اسلامی «سمت»، سرپرست مرکز آمار ایران شد.
عضو گروه تخصصی «سمت»، سرپرست مرکز آمار ایران شد

به گزارش روابط عمومی «سمت»، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور طی حکمی، دکتر غلامرضا گودرزی، عضو گروه تخصصی مدیریت پیشرفت و فناوری‌های نوین در گام دوم انقلاب اسلامی «سمت» را به عنوان سرپرست مرکز منصوب کرد.

دکتر منظور، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور هدف از این انتصاب‌ را تقویت توان مدیریتی سازمان و همچنین کمک به بهبود فضای مشارکت مردمی، تسهیل ارتباطات مردمی و تسریع در پاسخگویی و رسیدگی به درخواست‌های ارباب رجوع دانست.

دکتر گودرزی، استاد تمام رشته مدیریت و دارای درجه دکترای تحقیق در عملیات از دانشگاه تربیت مدرس است.

سازمان «سمت»، ضمن تبریک انتصاب، توفیق و سربلندی ایشان را در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و دولت مردمی از خدای متعال مسألت می‌نماید.

کلید واژه ها: غلامرضا گودرزی مدیریت پیشرفت و فناوری‌های نوین مرکز آمار ایران سرپرست مرکز آمار ایران سازمان برنامه و بودجه کشور دکتر غلامرضا گودرزی گروه تخصصی تحقیق در عملیات دانشگاه تربیت مدرس