برگزاری اولین همایش ملی «حکمرانی دانش‌مبنا: حکمرانی سرزمینی»

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۹ کد : ۶۵۶ اخبار
اولین همایش ملی «حکمرانی دانش‌مبنا: حکمرانی سرزمینی» با حضور «سمت» برگزار شد.
برگزاری اولین همایش ملی «حکمرانی دانش‌مبنا: حکمرانی سرزمینی»

به گزارش روابط عمومی «سمت»، اولین همایش ملی «حکمرانی دانش‌مبنا: حکمرانی سرزمینی» دوشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۲ با مقامات کشوری و لشکری و دانشگاهیان کشور در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد. در حاشیه این همایش، نمایشگاهی از آثار سازمان مطالعه و تدوین برپا شد و حاضران در همایش از جمله سردار دکتر صفوی، مشاورعالی نظامی مقام معظم رهبری، دکتر پورعزت رئیس دانشکده حکمرانی و دیگر اصحاب فکر و اندیشه در جریان آخرین دست‌آوردهای علمی – پژوهشی «سمت» در حوزه مدیریت و حکمرانی قرار گرفتند. دکتر ابراهیم رضایی، معاون اجرایی «سمت» از جمله دعوت‌شدگان به این همایش بود که با حضور در غرفه «سمت» با مراجعه‌کنندگان به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

شایان ذکر است از جمله همکاریهای سازمان مطالعه و تدوین در این رویداد علمی، چاپ چکیده مقالات برگزیده این همایش بود.

کلید واژه ها: سازمان سمت