حضور «سمت» در نمایشگاه بین‌المللی کتاب سلیمانیه

بیش از ۱۵۰ اثر «سمت» در نمایشگاه بین‌المللی کتاب سلیمانیه در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفت.
حضور «سمت» در نمایشگاه بین‌المللی کتاب سلیمانیه

به گزارش روابط عمومی «سمت»، سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) با همکاری خانه کتاب و ادبیات ایران و به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد در تسهیل حضور ناشران ایرانی در این نمایشگاه، بیش از ۱۵۰ اثر تألیفی خود را در معرض دید علاقه‌مندان قرار داد.
 این آثار در رشته‌های مختلف علوم انسانی از جمله ایرانشناسی، زبان و ادبیات فارسی، باستان‌شناسی، تاریخ، جغرافیا، حقوق، روانشناسی، فلسفه، الهیات، علوم تربیتی، علوم اجتماعی ... و به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی به نمایش درآمد.
جمهوری اسلامی ایران در غرفه‌ای به مساحت ۳۶ متر مربع با بیش از ۸۰۰ عنوان کتاب در موضوعات مختلف علمی، دانشگاهی، ادبیات کهن و معاصر، کودک و نوجوان و… در این نمایشگاه حضور دارد.
 پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب سلیمانیه با حضور کشورهای ایران، عراق، ترکیه، عربستان، کویت، سودان، عمان، دانمارک، ایسلند، سودان و... به مدت ۱۰ روز از دوم تا یازدهم آذر ماه ۱۴۰۲ میزبان علاقه‌مندان است.

کلید واژه ها: سازمان سمت نمایشگاه بین‌المللی کتاب سلیمانیه