در نشست تخصصی گروه جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری مطرح شد: ضرورت نیازسنجی در تامین منابع جدید درسی و به‌روزرسانی منابع پیشتر چاپ شده

نشست دوره‌ای گروه تخصصی «جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی «سمت»، نشست دوره‌ای گروه تخصصی جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری با حضور مسئولین سازمان سمت و تنی چند از اساتید و اعضای هئیت علمی دانشگاه‌های مختلف کشور برگزار شد.

در این نشست تخصصی، ضمن معرفی فرایند کاری سازمان، به چشم‌انداز پیش رو و برنامه‌های پیش‌بینی شده از سوی گروه اشاره شد.
در این نشست دکتر پوراحمد، مدیر گروه تخصصی جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری سازمان سمت، دربارهٔ بومی‌سازی و احیای میراث مکتوب و تدوین و انتشار آثار مربوط در قالب جدید سخن گفت. وی با تأکید بر توسعه و افزایش انتشار کتاب‌های علمی مربوط به رشته جغرافیا درنظر داشتن مشوق‌های مادی و معنوی برای محققان را لازم و ضروری دانست. همچنین در معرفی برنامه‌های پیش‌رو، بر حرکت همزمان در مسیر نیازسنجی پیش از تامین منابع جدید درسی این رشته را لازم دانست و نیز بازنگری در کتاب‌های چاپ‌شده پیشین این گروه را ضروری دانست.
در ادامه هر یک از حاضران به طرح نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.
در این نشست علاوه بر دکتر داود مهدوی‌زادگان (رئیس سازمان)، دکتر ملیحه صابری (معاون پژوهشی)، دکتر حمیدرضا خادمی (مدیر پژوهشی و ارزشیابی)، دکتر سیمین عارفی (معاون مدیریت پژوهشی)، مرضیه عیوضی (معاون مدیریت پژوهشی) و منا افشاری‌نیا (کارشناس گروه)، دکتر ابوالفضل مشکینی (عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس)، دکتر احمد زنگانه (عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی)، دکتر جمیله توکلی‌نیا (عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی)، دکتر حسین حاتمی‌نژاد (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)، دکتر حسین منصوریان (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)، دکتر سعید زنگنه شهرکی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)، دکتر سیدعباس رجائی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)، دکتر سیدمهدی موسی کاظمی (عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور)، دکتر علی شماعی (عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی)، دکتر علی موحد (عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی)، دکتر فرزانه ساسان‌پور (عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی)، دکتر محسن کلانتری (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)، دکتر محمد سلیمانی مهرنجانی (عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی)، دکتر نفیسه مرصوصی (عضو هیئت علمی دانشگاه پیام‌نور) حضور داشتند.

کلید واژه ها: سازمان سمت جغرافیا و برنامه ریزی شهری نشست تخصصی

( ۲ )