نشست مشترک معاون اجرایی «سمت» با مدیرکل نشر و اطلاع‌رسانی دانشگاه فرهنگیان

دکتر ابراهیم رضایی معاون اجرایی «سمت» با دکتر مهدی نامداری مدیرکل نشر و اطلاع‌رسانی دانشگاه فرهنگیان دیدار کرد.
نشست مشترک معاون اجرایی «سمت» با مدیرکل نشر و اطلاع‌رسانی دانشگاه فرهنگیان

به گزارش روابط عمومی «سمت»، روز چهارشنبه ۱۹ مهر، معاون اجرایی «سمت» پذیرای مدیرکل نشر و اطلاع‌رسانی دانشگاه فرهنگیان بود. در این دیدار دو طرف ضمن معرفی ظرفیت‌های موجود، به چشم‌انداز پیش‌رو اشاره کردند. دکتر رضایی معاون اجرایی سمت، با اشاره به سوابق همکاری سمت و دانشگاه فرهنگیان اعلام کرد سمت آمادگی دارد در راستای تامین منابع درسی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در قالب‌های مختلف عرضه آثار، همکاری داشته باشد. دکتر نامداری نیز با بیان روند طی شده برای تامین محتوای آموزشی در دانشگاه فرهنگیان، از ظرفیت بالای دانشگاه در همکاری مشترک خبر داد. در این دیدار مدیر بازاریابی و فروش حسین زیاری و معاون مدیر منابع انسانی محمدعلی گنجعلی از سمت و دکتر جهانگردی از دانشگاه فرهنگیان نیز حضور داشتند. در پایان این دیدار، حاضران از نمایشگاه گزیده آثار سمت بازدید کردند.
گفتنی است پیش از این سازمان سمت و دانشگاه فرهنگیان در چارچوب فعالیت مشترک ۷ عنوان کتاب را به چاپ رسانده‌اند که هم‌اکنون در اختیار علاقه‌مندان است.

کلید واژه ها: سازمان سمت دانشگاه فرهنگیان