اجرای عملیات بازسازی، تعمیر و تجهیز ساختمان مرکزی «سمت»

عملیات بازسازی، تعمیر و تجهیز ساختمان مرکزی «سمت» با تامین از ردیف بودجه تعمیر و بازسازی فضاهای فیزیکی دانشگاههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به انجام رسید.
اجرای عملیات بازسازی، تعمیر و تجهیز ساختمان مرکزی «سمت»

به گزارش روابط عمومی «سمت»، معاونت اجرایی سازمان تابستان پُرکاری را سپری کرد. بر اساس گزارش دریافتی، در عملیات بازسازی، تعمیر و تجهیز ساختمان مرکزی «سمت» در تابستان ۱۴۰۲، حدود ۵۰۰۰ مترمربع از قسمت‌های مختلف این ساختمان نقاشی شد. علاوه بر این بازسازی و تعمیر کف و سقف برخی بخش‌ها، تعویض و نصب درب‌ واحدهای مختلف از جمله واحد فناوری اطلاعات، نصب و نوسازی پرده‌ها، تجهیز اتاق جلسات، نصب حدود ۲۰۰۰ مترمربع عایق بر روی سقف انبار مرکزی و تعمیر بخش‌های آسیب‌دیده سقف ساختمان مرکزی، سنگ‌کاری دیوارۀ غربی ساختمان مرکزی و نوسازی درونی اتاقک آسانسورها از جمله آن بود. شایان ذکر است عملیات بازسازی، تعمیر و تجهیز ساختمان مرکزی «سمت» با تامین از ردیف بودجه تعمیر و بازسازی فضاهای فیزیکی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به انجام رسید.

کلید واژه ها: سازمان سمت معاونت اجرایی تعمیر و بازسازی تعمیر و بازسازی