پایان سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

«سمت» با حضور در سالن‌های سه گانه دانشگاهی، عمومی و ناشران دیجیتال حضوری پررنگ در نمایشگاه کتاب داشت.
پایان سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

به گزارش روابط عمومی «سمت»، شنبه سی اردیبهشت ۱۴۰۲ در حالی فصل‌ سی‌وچهارم نمایشگاه بین‌المللی کتاب به پایان رسید که این سازمان با حضور در سه سالن‌ دانشگاهی، عمومی و ناشران دیجیتال حضوری پررنگ از خود را به نمایش گذاشت.

در آخرین روز سی‌چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خدمت‌رسانی به بازدیدکنندگان از غرفه‌های «سازمان مطالعه و تدوین» تا آخرین دقایق ادامه داشت و این غرفه‌ها پذیرای افراد زیادی از اهالی علم و فرهنگ بودند از جمله حجت الاسلام والمسلمین سعدی رئیس دانشگاه امام صادق(ع) که از غرفه عمومی «سمت» بازدید کرد.

مسئولان غرفه‌های «سمت» نقطه قوت حضور این سازمان را در نمایشگاه امسال، تلاش حداکثری و سازمانی در جهت تامین کتاب‌های مورد نیاز علاقمندان دانستند.

در این رویداد فرهنگی علاقمندان و مخاطبان می‌توانستند آثار مورد نیاز خود را از سه طریق خرید حضوری، خرید مجازی، خرید از سایت فروشگاه انجام دهند که در هر سه مورد کار به خوبی ساماندهی شد و به انجام رسید.

کلید واژه ها: سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران