دیدار رئیس «سمت» با وزیر علوم در نمایشگاه کتاب

دکتر داود مهدوی‌زادگان رئیس «سازمان مطالعه و تدوین» با دکتر محمد‌علی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در محل سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران دیدار کردند.
دیدار رئیس «سمت» با وزیر علوم در نمایشگاه کتاب

به گزارش روابط‌عمومی «سمت» هفتمین روز از سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در حالی برگزار می‌شود که دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به بازدید آن آمده بود.

وزیر علوم پس از بازدید از چند غرفه در بخش‌های دیگر به بخش ناشران دانشگاهی آمد و در غرفه «سمت» دکتر داود مهدوی‌زادگان رئیس «سازمان مطالعه و تدوین» میزبان این مقام بلندپایه دولتی بود.

پس از بازدید وزیر علوم از غرفه «سازمان مطالعه و تدوین» وی با همراهی رئیس «سمت» راهی بازدید از سایر غرفه‌های دانشگاهی شد و از نزدیک در جریان آخرین آثار نشر شده قرار گرفت.

در ادامه می‌توانید تصاویری از این دیدار را مشاهده فرمایید:

کلید واژه ها: نمایشگاه کتاب نمایشگاه مجازی کتاب نمایشگاه بین المللی کتاب نمایشگاه کتاب تهران سی و چهارمین نمایشگاه کتاب سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران

( ۲ )