چهارمین روز از سی‌و‌چهارمین نمایشگاه کتاب

رونمایی از اثر مشترک سازمان «سمت» و دانشگاه سارایوو

اثر مشترک سازمان سمت و دانشگاه سارایوو در سرای ملل نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمایی شد
رونمایی از اثر مشترک سازمان «سمت» و دانشگاه سارایوو

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، روز شنبه ۲۳ اردیبهشت و در چهارمین روز از سی‌و‌چهارمین نمایشگاه کتاب تهران از کتاب آموزش مقدماتی زبان و ادبیات فارسی به بوسنیایی زبان‌ها، رونمایی شد.

کتاب «آموزش مقدماتی زبان فارسی برای بوسنیایی زبانها» تالیف مشترک دکتر حسین هاجری، عضو هیات علمی پژوهشکده تحقیق و توسعه سازمان «سمت» و دکتر منیر درکیچ دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سارایوو در همکاری مشترک سازمان سمت و دانشگاه سارایوو با حمایت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بوسنی و هرزگوین چاپ و در دسترس استادان، دانشجویان و سایر علاقمندان آموزش زبان و ادبیات فارسی در منطقه بالکان قرار گرفته است.

خاطر نشان می‌کند این کتاب پیش از این در نمایشگاه بین‌المللی کتاب سارایوو، جایزه بهترین کتاب درسی دانشگاهی را از آن خود کرده بود.

در ادامه می‌توانید گزارش تصویری این مراسم را مشاهده نمایید.

کلید واژه ها: نمایشگاه کتاب نمایشگاه مجازی کتاب نمایشگاه بین المللی کتاب نمایشگاه کتاب تهران سی و چهارمین نمایشگاه کتاب سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران