«سمت» پذیرای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از غرفۀ عمومی سازمان مطالعه و تدوین «سمت» در سی‌‌وچهارمین دورۀ نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کرد.
«سمت» پذیرای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، در روز دوم سی‌و‌چهارمین نمایشگاه کتاب تهران غرفه‌های «سمت» در بخش‌های عمومی و ناشران دانشگاهی و ناشران دیجیتال پذیرای علاقه‌مندان عرصه علم و فرهنگ بود.

در میان بازدیدکنندگان دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بود که با حضور در غرفۀ عمومی «سمت» به تورق تعدادی از آثار منتشر شده این سازمان پرداخت.

علاقمندان برای بازدید از غرفۀ عمومی می‌توانند به شبستان، سال دوم، راهروی ۱۱، غرفۀ ۲۱ و برای بازدید از غرفۀ دانشگاهی به رواق غربی، طبقه اول، غرفۀ ۱۴۱ مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: نمایشگاه کتاب نمایشگاه بین المللی کتاب نمایشگاه کتاب تهران سی و چهارمین نمایشگاه کتاب سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

( ۱ )