بازدید رئیس سازمان «سمت» در ساعات اولیه روز نخست سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

به گزارش روابط عمومی «سمت»، دکتر داوود مهدوی‌زادگان رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی، در نخستین ساعت از روز اول نمایشگاه کتاب تهران در محل غرفۀ سازمان «سمت» حاضر شد و از آخرین مراحل آماده‌سازی غرفه به منظور خدمت‌رسانی هرچه بهتر به اهالی فرهنگ و اندیشه بازدید کرد. در این بازدید، مشاور رئیس سازمان، مویدی رئیس سازمان را همراهی می‌کرد.
طبق اعلام قبلی در روز نخست نمایشگاه معاون مدیر امور پژوهشی و ارزشیابی، دکتر سیمین عارفی، و مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی، دکتر فضیلت، در محل غرفه حاضر شدند و با حاضران به گفتگو نشستند.
گفتنی است سازمان «سمت» در سی‌وچهارمین دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در بخش دانشگاهی به آدرس رواق غربی، طبقه اول، غرفه ۱۴۱ و در بخش عمومی به آدرس شبستان، سالن دوم، راهرو ۱۱، غرفۀ ۲۱ پذیرای علاقمندان است. در ادامه گزارش تصویری روز نخست نمایشگاه را می‌توانید ببینید.

کلید واژه ها: دکتر مهدوی زادگان سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران سازمان سمت نمایشگاه کتاب تهران سی و چهارمین نمایشگاه کتاب نمایشگاه بین المللی کتاب نمایشگاه کتاب