مدیر گروه تخصصی سیاست پژوهی تحول در علوم انسانی «سمت» مطرح کرد:

۲۸ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۵ کد : ۵۳۷ اخبار
پذیرش و انتشار کتاب در رشته‌های مختلف علوم انسانی در سازمان «سمت» با رویکرد سیاست پژوهی و تحول
مدیر گروه تخصصی سیاست پژوهی تحول در علوم انسانی «سمت» مطرح کرد:

به گزارش روابط عمومی سازمان «سمت» به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج اساتید کشور، دکتر وحید آرایی معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید کشور و مدیر گروه تخصصی سیاست پژوهی تحول در علوم انسانی سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) گفت: مطالعه و پژوهش در زمینه‌های علوم اسلامی و انسانی و زمینه‌سازی مناسب برای ارتقای فعالیت‌های پژوهشی به منظور رفع نیاز دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی از اهداف سازمان سمت است.

دکتر آرایی تأکید کرد: تولید اثر علمی تراز و کتاب آموزشی در رشته‌های مختلف علوم انسانی ترجیحاً مطابق با سرفصل‌های آموزشی و حوزه‌های موردنیاز دانشگاه‌ها مبتنی بر اسناد بالادستی با رویکرد تحولی و سیاست پژوهی، مهم‌ترین رسالت گروه تخصصی سیاست‌پژوهی تحول در علوم انسانی است.

مدیر گروه تخصصی سیاست پژوهی تحول در علوم انسانی «سمت» در پایان گفت: از کلیه اساتید و پژوهشگران دعوت می‌شود تا کتاب‌های دانشگاهی آماده انتشار (تألیفی، تصنیفی و ترجمه) در رشته‌های مختلف علوم انسانی را بهمراه رزومه علمی و اطلاعات تماس خود به پست الکترونیکی گروه به نشانی pth.samt@gmail.com ارسال نمایند تا پس از بررسی، ارزیابی علمی و تصویب نهایی در سازمان سمت منتشر گردد.

کلید واژه ها: سیاست پژوهی تحول وحید آرایی

( ۱ )