مشارکت «سمت» در غنی‌سازی علمی کتابخانه‌های مناطق محروم

«سازمان مطالعه و تدوین» با ارسال کتاب به چند استان کشور به غنی‌سازی علمی کتابخانه‌های مناطق محروم در آن استان‌ها کمک کرد.
مشارکت «سمت» در غنی‌سازی علمی کتابخانه‌های مناطق محروم

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی طی ماه‌های گذشته و در چهارچوب مجوز‌های قانونی و با رعایت آیین‌نامه‌های داخلی خود اقدام به اهدای کتاب به مناطق محروم کشور کرد.
در یکی از موارد و در پاسخ به درخواست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد عناوینی کتاب برای استقرار در سه کتابخانه تازه تاسیس این استان توسط «سمت» اختصاص داده شد.

همچنین در موردی دیگر «سمت» اقدام به ارسال کتاب برای استقرار در کتابخانه‌های مناطق محروم در استان‌های قزوین و همدان کرد.
این موارد تنها بخش کوچکی از این دست اقدامات سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی بود و این سازمان آمادگی خود را برای ادامه این مسیر مثبت همواره اعلام داشته است.

البته بدیهی است این مسیر متناسب با به بضاعت «سمت» و رعایت حدود قانونی مشخص شده طی خواهد شد.

کلید واژه ها: سازمان سمت اداره کل کتابخانه‌های عمومی مناطق محروم