توافق اولیه میان دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) و سازمان «سمت» مبنی بر تشکیل کارگروه مشترک

به گزارش روابط عمومی سازمان «سمت» به نقل از روابط عمومی دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام)، نشست بررسی زمینه‌های همکاری دانشگاه و سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی «سمت») با حضور حجت‌الاسلام دکتر مهدوی‌زادگان رییس سازمان «سمت» و حجت‌الاسلام دکتر حسین علی سعدی، به میزبانی دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) برگزار شد.

در این دیدار حجت‌الاسلام دکتر مهدوی‌زادگان ضمن تأکید بر همکاری بیشتر سازمان و دانشگاه، امضای توافق همکاری میان دو مجموعه را پیشنهاد نمود.

حجت‌الاسلام دکتر سعدی نیز با اشاره به ظرفیت دانشگاه در بازنگری سرفصل دروس علوم انسانی و اسلامی، با تشکیل کارگروه مشترک با هدف بررسی کیفیت همکاری میان دو مجموعه موافقت نمود.

کلید واژه ها: دانشگاه امام صادق دکتر داود مهدوی‌زادگان دکتر حسین علی سعدی همکاری