برنامه‌های «سمت» در هفته پژوهش

«سازمان مطالعه و تدوین» برنامه‌های ویژه خود را در هفته پژوهش اعلام کرد.
برنامه‌های «سمت» در هفته پژوهش

به گزارش روابط‌عمومی «سمت» برنامه‌های هفته پژوهش در این سازمان از روز دوشنبه ۲۱ آذر ماه آغاز خواهد شد. این سازمان برنامه‌های مختلفی را برای این هفته پیش‌بینی کرده‌است. برپایی نمایشگاه دستاوردهای علمی-پژوهشی، برگزاری کارگاه آموزشی و نشست‌ علمی از جمله آنهاست. در نمایشگاهی که در ساختمان شماره دو برپا خواهد شد دستاوردهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی اعضای هیئت علمی پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم اسلامی و انسانی به نمایش گذاشته خواهد شد. در بخش دیگر این نمایشگاه آثار برگزیده سال‌های اخیر و همچنین یادمانی از صاحبان آثار درگذشته این سازمان طی سه سال اخیر برپا خواهد شد.
این سازمان درنظر دارد طی یک نشست مجازی با حضور پنج نفر از اعضای هیئت علمی پژوهشکده تحقیق و توسعه و علوم اسلامی و انسانی و دیگر موسسات و مراکز آموزش عالی در موضوعاتی چون موسسات آموزشی نسل سوم (کارآفرین محور)، اصلاحات بایسته در برنامه‌ریزی درسی رشته حقوق جهت ارتقاء اشتغال‌پذیری، اشتغال در رشته زبان و ادبیات فارسی، عوامل موثر بر شکل‌گیری مراکز رشد و فناوری با محوریت علوم انسانی بپردازد. از دیگر برنامه‌های این سازمان برای این هفته می‌توان به سلسله کارگاه‌های آموزشی در موضوع «کتاب درسی دانشگاهی» شاره کرد که به صورت مجازی برگزار خواهد شد. اعضای هیات علمی دانشگاهها، مراکز و موسسات آموزش عالی متقاضی می‌توانند جهت شرکت در این کارگاه‌ها و نشست‌های علمی درخواست خود را به آدرس pajuhesh1401@samt.ac.ir ارسال نمایند.

کلید واژه ها: هفته پژوهش

( ۱ )