سرپرست مدیریت امور پژوهشی و ارزشیابی «سمت» منصوب شد

رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) طی حکمی سرپرست مدیریت امور پژوهشی و ارزشیابی این سازمان را منصوب کرد.
سرپرست مدیریت امور پژوهشی و ارزشیابی «سمت» منصوب شد

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، دکتر داود مهدوی‌زادگان رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) با صدور حکمی دکتر حمیدرضا خادمی را به عنوان سرپرست مدیریت امور پژوهشی و ارزشیابی این سازمان منصوب کرد.

در حکم رئیس سازمان آمده است:

«با عنایت به تعهد و شایستگی‌های فردی، توان علمی و تخصصی و نظر به پیشنهاد معاون محترم پژوهشی سازمان، به موجب این ابلاغ از تاریخ ۱۴۰۱/۹/۱۴ به عنوان سرپرست مدیریت امور پژوهشی و ارزشیابی سازمان منصوب می‌شوید. امید است ضمن هماهنگی کامل با معاونت ذیربط در راستای انجام وظایف محوله و در چارچوب قوانین و مقررات، موفق و سربلند باشید.توفیق روز افزون شما در خدمت به میهن اسلامی را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم».

کلید واژه ها: انتصابات دکتر داود مهدوی‌زادگان دکتر حمیدرضا خادمی