مدیر همکاری‌های علمی بین المللی «سمت» منصوب شد

رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) طی حکمی مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی این سازمان را منصوب کرد.
مدیر همکاری‌های علمی بین المللی «سمت» منصوب شد

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، دکتر داود مهدوی‌زادگان رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) با صدور حکمی مصطفی غلامحسین‌زاده را به عنوان مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی این سازمان منصوب کرد.

در حکم رئیس سازمان آمده است:

«نظر به مراتب تعهد، تجارب و توانمندی‌های ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی سازمان منصوب می‌شوید.
امید است با اتکای به خداوند متعال، اهتمام و ابتکار کافی و بهره‌مندی از همفکری و معاضدت همکاران و صاحب نظران، در مسیر تحقق و پیشبرد سیاست‌های راهبردی سازمان «سمت» مبتنی بر منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی در ‎بیانیه‏ گام‌دوم در عرصه بین‌الملل موفق و سربلند باشید.
توفیق روز افزون جنابعالی را در پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه پروردگار متعال خواستارم».

کلید واژه ها: انتصابات مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دکتر داود مهدوی‌زادگان

( ۱ )