سرپرست معاونت اجرایی «سمت» منصوب شد

رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) طی حکمی سرپرست معاونت اجرایی این سازمان را منصوب کرد.
سرپرست معاونت اجرایی «سمت» منصوب شد

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، دکتر داود مهدوی‌زادگان رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) با صدور حکمی دکتر ابراهیم رضایی را به سرپرستی معاونت اجرایی این سازمان منصوب کرد.

در حکم رئیس سازمان آمده است:

«نظر به شایستگی‌های علمی و دانشگاهی و برخورداری از تجربه طولانی در حوزه اجرایی ، اداری و مالی، جنابعالی را  به عنوان سرپرست معاونت اجرایی سازمان «سمت» منصوب می‌نمایم. امید است با سعه صدر و تلاش مستمر و هماهنگی و همکاری با دیگر معاونت‌ها و بخش‌های سازمان و با بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های دیگر دستگاه‌ها و مراکز علمی و اجرایی کشور از عهده این مسئولیت خطیر به خوبی برآیید و بستر توسعه فعالیت‌های «سمت» را در عرصه تحقیق، تألیف و تأمین کتاب‌های مبنایی، کمک درسی و درسی دانشگاهی متناسب با حرکت جدید سازمان که در راستای آرمان های انقلاب اسلامی فراهم سازید.
توفیق روز افزون جنابعالی را از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.»

کلید واژه ها: سازمان سمت معاونت اجرایی انتصابات