با همکاری مشترک «سمت» و دانشگاه سارایوو به انجام رسید؛

رونمایی از کتاب «آموزش مقدماتی زبان فارسی برای بوسنیائی زبان‌ها»

از کتاب «آموزش مقدماتی زبان فارسی برای بوسنیائی زبان‌ها» در دانشگاه سارایوو رونمایی شد این کتاب حاصل همکاری مشترک «سمت» و دانشگاه سارایوو است.
رونمایی از کتاب «آموزش مقدماتی زبان فارسی برای بوسنیائی زبان‌ها»

به گزارش روابط‌عمومی «سمت» مراسم رونمایی از کتاب «آموزش مقدماتی زبان فارسی برای بوسنیائی زبان‌ها» در دانشگاه سارایوو همزمان با روز بزرگداشت حافظ شیرازی برگزار شد.

این کتاب حاصل همکاری مشترک «سمت» و دانشگاه سارایوو است.

بنا به گفته دکتر حسین هاجری، عضو هیئت علمی پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی و یکی از مولفان کتاب، محتوای این کتاب در ابتدا طی سه دوره به دانشجویان دانشگاه سارایوو تدریس شد و سپس در قالب یک کتاب به چاپ رسید.

این کتاب علاوه بر آنکه منبع درسی در دانشگاه بوسنی است در دیگر کشورهای بوسنیایی زبان مانند کرواسی، مونته‌نگرو و صربستان نیز قابل استفاده است. تهیه و تامین محتوای درسی برای آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌ زبانها از جمله ماموریت‌های «سمت» است که تاکنون چندین اثر در این زمینه به چاپ رسانده‌است.

کلید واژه ها: بین الملل سمت رونمایی