مدیر بازاریابی و فروش «سمت» منصوب شد

رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) طی حکمی مدیر بازاریابی و فروش «سمت» را منصوب کرد.
مدیر بازاریابی و فروش «سمت» منصوب شد

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، دکتر داود مهدوی‌زادگان رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) با صدور حکمی حسین زیاری را به‌عنوان مدیر بازاریابی و فروش این سازمان منصوب کرد.

در متن حکم صادره از سوی رئیس سازمان آماده است:

«با عنایت به تعهد و شایستگی‌های فردی و سوابق ارزشمند جنابعالی، بنا به پیشنهاد معاونت محترم اجرایی به موجب این ابلاغ به سِمَت مدیر بازاریابی و فروش سازمان منصوب می‌شوید. امید است ضمن هماهنگی کامل با حوزه معاونت ذیربط و سایر مدیریت‌های سازمان در راستای انجام وظایف محوله و در چارچوب قوانین و مقررات، موفق وسربلند باشید.

توفیق روز افزون شما در خدمت به میهن اسلامی را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.»

کلید واژه ها: انتصابات انتصاب حسین زیاری سازمان مطالعه و تدوین بازاریابی و فروش مدیریت بازاریابی و فروش