در دیدار معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید کشور با رئیس سازمان سمت صورت گرفت:

بررسی سازوکار اجرایی تفاهم‌نامه همکاری علمی بسیج اساتید و سمت

در دیدار معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید کشور با رئیس سازمان سمت به بررسی سازوکار اجرایی تفاهم‌نامه همکاری علمی بسیج اساتید و سازمان سمت پرداخته شد.
بررسی سازوکار اجرایی تفاهم‌نامه همکاری علمی بسیج اساتید و سمت

به گزارش روابط عمومی سازمان مطالعه و تدوین (سمت)، وحید آرایی معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور با حجت‌الاسلام داود مهدوی‌زادگان رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) در سازمان بسیج اساتید کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار طرفین ضمن تأکید بر ضرورت عملیاتی‌شدن تفاهم‌نامه همکاری علمی مشترک با هدف تولید متون درسی مورد نیاز دانشگاه تراز گام دوم انقلاب اسلامی جهت نیل به تمدن نوین اسلامی، فرایند و سازوکار اجرایی آن را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

گفتنی است در تفاهم‌نامه منعقد شده سازمان بسیج اساتید کشور و سازمان «سمت»، نیازسنجی متون درسی دانشگاه‌ها، آسیب‌شناسی و بازنگری متون درسی، تولید متون دانشگاهی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های شبکه نخبگانی طرفین در حوزه پژوهش پیش‌بینی شده است.

کلید واژه ها: سازمان بسیج اساتید کشور بسیج اساتید دکتر داود مهدوی‌زادگان دکتر مهدوی زادگان وحید آرایی بسیج

( ۳ )