سرپرست معاونت پژوهشی سازمان «سمت» منصوب شد

حجت‌الاسلام دکتر داود مهدوی‌زادگان، سرپرست سازمان مطالعه و تدوین (سمت)، دکتر ملیحه صابری نجف‌آبادی را به‌عنوان سرپرست معاونت پژوهشی این سازمان، منصوب کرد.
سرپرست معاونت پژوهشی سازمان «سمت» منصوب شد

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، بر اساس حکم صادره از سوی حجت‌الاسلام دکتر داود مهدوی‌زادگان، دکتر ملیحه صابری نجف‌آبادی را به‌عنوان سرپرست معاونت پژوهشی سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی منصوب شد.

در متن حکم صادره از سوی سرپرست سازمان «سمت» آمده است:

«نظر به مراتب تعهد و تخصص ارزشمند سرکار به موجب این حکم به سمت سرپرست معاونت پژوهشی سازمان «سمت» منصوب می‌شوید. امید است با شناختی که از جنابعالی دارم با سعه صدر، تلاش مستمر، هماهنگی، همکاری و بهره‌گیری از نظرات معاونین و مدیران محترم سازمان با استفاده از سایر امکانات و ظرفیت‌های دیگر دستگاه‌ها از عهده این مسئولیت خطیر به خوبی برآیید. آرزومندم در راستای امور محوله و پیشگیری از توقف امور در این شرایط حساس موفق و سربلند باشید. توفیق روزافزون جنابعالی را از درگاه خدای سبحان خواستارم.»

دکتر ملیحه صابری نجف‌آبادی دانشیار و عضو هیئت‌علمی پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی «سمت» است.

سوابق علمی و اجرایی

( ۱۳ )