پیام تسلیت رئیس سازمان «سمت» در پی درگذشت علامه حسن زاده آملی

حجت الاسلام محمد ذبیحی در پیامی درگذشت علامه حسن زاده آملی را تسلیت گفت.
پیام تسلیت رئیس سازمان «سمت» در پی درگذشت علامه حسن زاده آملی

به گزارش روابط عمومی «سمت»؛ متن پیام تسلیت رئیس سازمان «مطالعه و تدوین» در پی درگذشت علامه حسن زاده آملی خطاب به خانواده ایشان و جامع علمی و حوزوی کشور به شرح زیر است:

«ضایعه درگذشت استاد فلسفه، عرفان و معارف اسلامی حضرت علامه حسن‌زاده‌آملی (ره) را به خانواده معزّز استاد و اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان خدوم سازمان تسلیت عرض می‌نمایم. فقدان این دانشمند بزرگ و برجسته که وجودش منشاء خیر کثیر برای حوزویان و دانشگاهیان بود، خسارت جبران‌ناپذیر برای جامعه علمی و حوزوی کشور است. اینجانب درگذشت این دانشمند گرانقدر را به جامعه علمی کشور، همکاران سوگوار سازمان «سمت» و خانواده عزادار آن استاد یگانه تسلیت عرض می‌نمایم، و از خداوند متعال برای آن مرحوم، علّو درجات و غفران الهی و برای بازماندگان صبر جزیل طلب دارم.»

دکتر محمد ذبیحی
رئیس سازمان مطالعه و تدوین «سمت»

کلید واژه ها: تسلیت علامه حسن زاده آملی پیام تسلیت درگذشت