رشته تاریخ در دوران مدرن؛ شکل گیری و جریان‌ها در «سمت» بررسی شد

نخستین نشست از سلسله نشست‌های بررسی مسائل بنیادین تاریخ با عنوان «رشته تاریخ در دوران مدرن؛ شکل گیری و جریان‌ها» ظهر شنبه به همت گروه مطالعات محیطی و تاریخی پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی سازمان مطالعه و تدوین «سمت» برگزار شد.
رشته تاریخ در دوران مدرن؛ شکل گیری و جریان‌ها در «سمت» بررسی شد

به گزارش روابط عمومی «سمت»، در این نشست که به دبیری زهیر صیامیان گرجی مدیر کارگروه تاریخ گروه تخصصی مطالعات محیطی و تاریخی پژوهشکده «سمت» برگزار شد، حسینعلی نوذری عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و میثم سفیدخوش عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی، به سخنرانی پرداختند.

گفتنی است این دیدار با حضور اعضای هیأت علمی سازمان «سمت»، پژوهشگران و دانشجویان تاریخ، برگزار شد و طی آن سخنرانان به بحث و بررسی درباره رشته تاریخ در دوران مدرن و روند شکل‌گیری و جریان‌های پدید آمده در آن پرداختند.